top of page
Serious waste with Filip no logos.png

Bærekraft

Design og utvikling

 

Bærekraft for oss starter med tidløst design, smart funksjonalitet og gode materialvalg som til sammen skaper et møbel som varer. Våre designere utvikler norskproduserte møbler i samarbeid med både konkurranse- og hverdagskokker, slik at du får et kjøkken som kombinerer prestasjon med praktiske løsninger. Vi utvikler løsninger for å gi deg akkurat det du trenger. På denne måten er EVI en utfordrer.

materialer02_edited.jpg

Materialer

 

Bærekraftige materialvalg betyr for oss lang holdbarhet og lave klimaavtrykk. Vi velger solide og miljøvennlige materialer som utnytter råstoffene best mulig. Samfunnet vårt er i stadig endring mot mer åpenhet og strengere krav til ansvarlig materialbruk. EVI er sammen med sine norske produsenter pådrivere for denne utviklingen ved å samarbeide tett for å sette bærekraft, sertifisering og dokumentasjon på dagsorden. Slik kan du være trygg på at et EVI - møbel også er et godt valg for kloden og kommende generasjoner.

Produksjon

Gjennom moderne og digitale produksjonsfasiliteter på Jæren sørger vi for både miljømessig og sosialt bærekraftig produksjon. Nærheten gir bedre kontroll og kvalitet. Med kvalitet, presisjon og godt håndverk produserer Haugstad Møbel hvert kjøkken med nøyaktighet.

Fabrikken følger et null-inn-null-ut-prinsipp, med ren energi, returordning på alle møbler og lokal energigjenvinning av det som til slutt må bli avfall. Slik er EVI en del av et nytt grønt industrieventyr i Norge.

Salg og distribusjon

Et bærekraftig kjøkken er et kjøkken du kan leve lenge med. Vår digitale kjøpsprosess lar deg skreddersy kjøkkenet til dine behov, enten du skal ha et kjøkken til deg selv eller flere kjøkken til større byggeprosjekter. I møte med våre rådgivere og interiørarkitekter hjelper vi deg med å få oversikt over hva du trenger, enten det er snakk om materialvalg, praktiske løsninger eller sosiale funksjoner.

Installasjon

Rask og enkel installasjon er bra for både deg, oss og kloden. EVI kjøkken monteres raskt av våre dyktige håndverkere og fagfolk. Norske benkeplater fra Lundhs installeres profesjonelt av våre samarbeidspartnere. håndverkereEttersom møblene er produsert på vår fabrikk etter målene på nettopp ditt hjem eller kontor, slipper vi å bruke tid på å skjære til, lime og skape unødvendig avfall under installasjonen. Det gjør at ventetiden blir kortere og du raskere blir kjent med, og kan ta i bruk ditt nye skreddersydde kjøkken.

Hverdag og bruk

Kjøkkenet er der familien samles i hverdagen og hvor middagsfestene ender. Derfor er våre kjøkken et skreddersydd, fleksibelt og sosialt element i hjertet av hjemmet. På kjøkkenet tar vi miljøvalg hver dag. Derfor har vi designet skap som lar deg se hva du har og hva du trenger, så du kan unngå unødvendige kjøp. Vi tar matsvinn og avfall på alvor, og tilbyr blant annet et sorteringssystem for å håndtere de mange typene avfall vi har i hjemmet. Våre kjøkken er designet og produsert for å håndtere hverdagsbruk, og vi sørger for at vedlikehold blir enkelt og effektivt.

bottom of page